Beställ material

Arbetar du inom Västra Götalandsregionen? Beställ vårt material färdigtryckt!

Allt material som produceras i KomHIT Flykting läggs ut på vår webbplats. Det är fritt och gratis för vem som helst att ladda hem och skriva ut.

Det finns även möjlighet att beställa materialet färdigtryckt. Detta görs genom Marknadsplatsen, som är Västra Götalandsregionens beställningssystem.

Arbetar du inom Västra Götalands landsting har din enhet automatiskt tillgång. Arbetar du i en extern verksamhet i Västra Götalandsregionen som har ett vårdavtal kan din verksamhet vara extern kund. Verksamheter utanför Västra Götalandsregionen kan inte beställa från Marknadsplatsen.

För att beställa behöver du vara behörig till Marknadsplatsen. Om du inte själv är det kan du be den person på din enhet som har behörigheten att hjälpa dig.

 

Så här beställer du!

Vi har sammanställt en lista över bildstöden som finns i Marknadsplatsen. I listan ser du artikelnummer, titel, pris och minsta beställningsantal. När du har hittat artikeln du vill beställa använder du artikelnumret eller titeln vid en sökning i Marknadsplatsen.

Allt vi publicerar på webbplatsen kommer efter hand också att finnas för beställning.

Tänk på att det kan vara en fördröjning mellan att materialet kommer ut på webbplatsen för utskrift och när det läggs in på Marknadsplatsen. Hittar du inte det material du vill beställa så titta in igen vid ett annat tillfälle!

Lista över allt beställningsbart material

Se hur knippan används

Beställ vårdknippan färdigmonterad!

Vi är stolta över vår fina vårdknippa med 18 basala omvårdnadsord på 10 språk. Knippan är lätt att bära med sig i bälteshållaren och ta fram vid behov.

Knippan går att beställa kostnadsfritt färdigmonterad från Adress- och distributionscentrum.

Beställ genom att gå in på länken nedan. Skriv in “vårdknippa” i raden för “Beskrivning” i sökformuläret. När du har hittat vårdknippan kan du välja knappen “Beställ denna trycksak” och fylla uppgifterna för din arbetsplats.

Beställ vårdknippan här