Beställ material

Arbetar du inom Västra Götalandsregionen? Beställ vårt material färdigtryckt!

Allt material som produceras i KomHIT Flykting läggs ut på vår webbplats. Det är fritt och gratis för vem som helst att ladda hem och skriva ut.

Det finns även möjlighet att beställa materialet färdigtryckt. Detta görs genom Marknadsplatsen, som är Västra Götalandsregionens beställningssystem.

Arbetar du inom Västra Götalands landsting har din enhet automatiskt tillgång. Arbetar du i en extern verksamhet i Västra Götalandsregionen som har ett vårdavtal kan din verksamhet vara extern kund. Verksamheter utanför Västra Götalandsregionen kan inte beställa från Marknadsplatsen.

För att beställa behöver du vara behörig till Marknadsplatsen. Om du inte själv är det kan du be den person på din enhet som har behörigheten att hjälpa dig.

 

Så här beställer du bildstöd

Vi har sammanställt en lista över bildstöden som finns i Marknadsplatsen. I listan ser du artikelnummer, titel, pris och minsta beställningsantal. När du har hittat artikeln du vill beställa använder du artikelnumret eller titeln vid en sökning i Marknadsplatsen.

Allt vi publicerar på webbplatsen kommer efter hand också att finnas för beställning.

Tänk på att det kan vara en fördröjning mellan att materialet kommer ut på webbplatsen för utskrift och när det läggs in på Marknadsplatsen. Hittar du inte det material du vill beställa så titta in igen vid ett annat tillfälle!

Lista över allt beställningsbart material

Så här beställer du knippor

Knipporna kan beställas från Bording tryckeri i Borås.
Du behöver själv sätta ihop sidorna i knippan. Du behöver också skaffa nyckelring/korthållare.

För att beställa ska du fylla i ett beställningsformulär i ett Excel-ark och skicka in det per e-post till Bording tryckeri. Filen med beställningsformuläret hittar du här nedanför. I filen finns mer information om hur beställningen går till.

Våra knippor:

Amningsknippa – viktiga fraser om amning för neonatal eller förlossningsavdelning på tolv språk
Föda barn-knippa – 18 vanliga ord för vård vid förlossning på tolv språk
Vårdknippa – 18 vanliga ord i en vårdsituation på tolv språk
Dialysknippa – 18 vanliga ord vid dialysbehandling på tolv språk
Hbtq-knippa – 18 ord för att prata om hbtq-frågor och identitet på tolv språk
SRHR-knippa – 18 ord för att prata om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter på tolv språk

Kostnad:

Varje knippa har samma pris. Ju fler du beställer desto lägre blir priset. Du kan beställa olika sorters knippor i varje beställning.

1-100 knippor = 55 kr /st
101-300 knippor = 47 kr /st
301-500 knippor = 40 kr /st
501-1000 knippor = 35 kr /st